sadaya Kategori
N83524 Series 24 Channel Bi-directional 2 Quadrant Programmable Battery Cell Simulator

Imah>produk>Batré Simulator

N83524 runtuyan 24 saluran ayeuna dua arah dual-kuadran programmable modul batré simulator
panel hareup N83524
Konfigurasi N83524
N83524 panel pungkur
N83524 Series 24 Channel Bi-directional 2 Quadrant Programmable Battery Cell Simulator
N83524 Series 24 Channel Bi-directional 2 Quadrant Programmable Battery Cell Simulator
N83524 Series 24 Channel Bi-directional 2 Quadrant Programmable Battery Cell Simulator
N83524 Series 24 Channel Bi-directional 2 Quadrant Programmable Battery Cell Simulator

N83524 Series 24 Channel Bi-directional 2 Quadrant Programmable Battery Cell Simulator


N83524 mangrupakeun simulator batré programmable kalawan low-kakuatan, multi-kanal sarta-akurasi tinggi. Ku ngadopsi desain dual-kuadran, ayeuna bisa dieusi tur discharged, nu bisa nyugemakeun kaperluan test BMS jeung éléktronika konsumén ATE test. Akurasi teganganna dugi ka 0.6mV, ngadukung pangukuran ayeuna tingkat μA, mandiri dugi ka 24 saluran. Saluran diisolasi tina silih, anu cocog pikeun sambungan séri. N83524 ngarojong duanana operasi lokal jeung operasi jauh via LAN / RS232 / panganteur CAN. Parangkat lunak aplikasi N83524 gampang dianggo, anu tiasa nyumponan tungtutan simulator batré dina lingkungan multi-kanal, multi-parameter, sareng uji kompleks.


Bagikeun ka:
Fitur utama

● rentang tegangan: 0-6V

● rentang ayeuna: ± 1A / ± 3A / ± 5A

●Tegangan akurasi nepi ka 0.6mV

●μA-tingkat pangukuran ayeuna

●Integrasi High,mandiri nepi ka 24 saluran, unggal channel terasing

●Tegangan ripple noise ≤2mVrms

●μs-tingkat respon dinamis, simulating karakteristik batré nyata

● pilihan NB108 produk runtuyan pikeun ngahontal simulasi sesar sarta nA-tingkat pangukuran ayeuna

● Ngarojong mode muatan, simulasi batré, test SEQ, test SOC

●4.3 inci layar LCD warna definisi tinggi, lokal / kadali jauh, software aplikasi baku

● port LAN, panganteur RS232, panganteur BISA; port LAN dual, merenah pikeun aplikasi cascade

Widang aplikasi

●BMS / CMS test pikeun kandaraan énergi anyar, UAV jeung neundeun énergi

● tés dewan panyalindungan batré

●Portable éléktronika konsumén R&D jeung produksi, kayaning héndsét, earphones bluetooth, jsb.

● Uji manufaktur alat listrik, sapertos supir obeng listrik

●Power supply ka produk kakuatan low, kayaning DC-DC, produk ngecas nirkabel

●uji alat pangropéa batré

Fungsi & Kauntungan

test balancing aktip / pasip

Ku desain arus dua arah, unggal saluran ngadukung input sareng kaluaran arus 5A. Pamaké bisa ngaluyukeun muatan batré jeung modél ngurangan, nu pinuh meets sarat BMS aktip / test balancing pasip.

aktip / test balancing pasip


Réspon dinamis gancang

runtuyan N83524 boga kamampuhan respon dinamis gancang. Waktu respon beban rupa-rupa ti 10% nepi ka 90% jeung tegangan recovering dina 50mV tina tegangan saméméhna kirang ti 100μs, nu bisa mastikeun naékna sarta ragrag gelombang tegangan nyaéta-speed tinggi na tanpa overshoot, sarta nyadiakeun tegangan kaluaran stabil ka DUT.

respon dinamis gancang

simulasi batré cocog pikeun chip BMS test rupa spésifikasi

Simulator batré séri N83524 gaduh sababaraha fungsi sareng fitur, ngadukung Sumber, Ngecas, Simulasi Batré, Uji SOC, Uji SEQ, Grafik, sareng sajabana N83524 tiasa ngahontal voltase sareng pangukuran arus-precision tinggi pikeun gancang pariksa réspon rupa-rupa produk éléktronik portabel dina kaayaan anu béda. kaayaan batré. Hiji alat tiasa ngahontal sababaraha kagunaan, nyegerkeun alat uji sareng ngaoptimalkeun prosedur tés. Sirkuit internal N83524 dioptimalkeun pikeun chip anu béda, anu tiasa diadaptasi pikeun nguji chip BMS tina sababaraha spésifikasi.

modeu operasi N83524

Unit simulasi sesar pilihan

N83524 integrates 24 saluran kaluaran bebas dina chassis 19U 3 inci. Ku pilihan NB108-2 Unit simulasi sesar (sakumaha ditémbongkeun dina gambar di handap), éta bisa ngawujudkeun simulasi 24-kanal diwangun-di positif & sirkuit pondok négatip, positif & sirkuit kabuka négatip sarta polaritasna sabalikna. Ku NB108-2, éta tiasa ningkatkeun integrasi sistem uji, ngirangan kabel rumit, ngahémat rohangan sareng ngirangan biaya pikeun pangguna.

Unit simulasi kasalahan

database
panalungtikan

kategori panas