sadaya Kategori
N8352 Runtuyan 2 Saluran Akurasi Luhur Programmable Batre Charge / Discharge Simulator

Imah>produk>Batré Simulator

N8352 runtuyan 2 saluran akurasi tinggi ayeuna bi-arah carjer batré simulator
panel hareup N8352
Konfigurasi N8352
N8352 panel pungkur
N8352 Runtuyan 2 Saluran Akurasi Luhur Programmable Batre Charge / Discharge Simulator
N8352 Runtuyan 2 Saluran Akurasi Luhur Programmable Batre Charge / Discharge Simulator
N8352 Runtuyan 2 Saluran Akurasi Luhur Programmable Batre Charge / Discharge Simulator
N8352 Runtuyan 2 Saluran Akurasi Luhur Programmable Batre Charge / Discharge Simulator

N8352 Runtuyan 2 Saluran Akurasi Luhur Programmable Batre Charge / Discharge Simulator


Runtuyan N8352 dirancang khusus pikeun R&D sareng uji produk anu dioperasikeun batré portabel, sapertos headset Bluetooth, mobiles, terminal pinter AR / VR, alat listrik, jsb. Arus ngalir dina dua arah sareng tiasa dianggo salaku catu daya. atawa beban. N8352 gampang dianggo sareng layar rampa sareng desain UI. Fitur kaluaran anu comparable jeung accu sabenerna, kalawan respon dinamis gancang, teu overshoot dina naékna tegangan jeung ragrag, sarta waveform.The stabil akurasi ayeuna nepi ka tingkat μA, nu bisa nguji konsumsi kakuatan statik. N8352 ieu dilengkepan layar rampa 4.3 inci sarta diwangun-di 2-kanal DVM, nu bisa loba dipaké dina nguji éléktronika konsumén.


Bagikeun ka:
Fitur utama

●Voltage range:0-6V/0-15V/0-20V

●Current range:-1~1A/-2~2A/-3~3A/-5~5A

●Tegangan ripple noise low ka 2mVrms

●Dual port LAN jeung panganteur RS232

●Tegangan akurasi nepi ka 0.01% + 1mV

●μA tingkat pangukuran ayeuna

●Ultra-gancang respon dinamis tanpa overshoot

●Diwangun-di dua-kanal luhur-akurasi ukur DVM

●layar toél harti luhur

Widang aplikasi

● tés dewan panyalindungan batré

●uji alat pangropéa batré

●Portable éléktronika konsumén R&D jeung produksi, kayaning héndsét, earphones bluetooth, jsb.

● Uji manufaktur alat listrik, sapertos supir obeng listrik

Fungsi & Kauntungan

Modeu Power

Salaku suplai kakuatan dual-kanal, pamaké bisa nyetél tegangan kaluaran jeung kaluaran nilai wates arus on N8352. N8352 nyayogikeun sababaraha rentang ayeuna anu tiasa ningkatkeun kaluaran sareng akurasi pangukuran.

Simulasi Batré

N8352 saluran dual nyadiakeun setting bebas tina tegangan awal, lalawanan internal, kapasitas batré jeung parameter patali séjén, sarta readback sacara real waktu. Ieu bisa dipaké pikeun ngajawab kasusah uncontrollability parameter pikeun batré nyata dina test jeung pikeun ngaronjatkeun efisiensi test.

Simulasi Sesar

N8352 nyayogikeun kaayaan sesar di handap ieu: sirkuit kabuka polaritasna positip & négatip, sambungan polaritas ngabalikeun sareng sirkuit pondok. Arus ngalir dina duanana arah nyieun N8352 duanana catu daya jeung beban. Arus ngalir dina dua arah. N8352 tiasa duanana nyedot sareng kaluaran ayeuna. Terminal kaluaran ngabogaan modul switch, nu fisik bisa megatkeun sambungan ti sirkuit éksternal dina kaayaan katutup.

sumber & mode beban muatan & tés ngurangan

Impedansi kaluaran variabel ngamungkinkeun batré simulasi résistansi internal

N8352 boga batré fungsi simulasi lalawanan internal, sarta ngarojong programming nilai lalawanan. Kisaran anu tiasa diprogram nyaéta 0-20Ω, anu tiasa niru grafik variasi konsisten sareng karakteristik résistansi internal batré nyata.

simulasi lalawanan internal batré

Réspon samentawis Ultra-gancang tanpa overshoot

Runtuyan N8352 bisa mastikeun euweuh overshoot dina parobahan tegangan dina kaayaan euweuh-beban atawa loading, nyegah karuksakan kana DUT alatan overcharge tegangan tur leuwih ngurangan. Éta tiasa ngahindarkeun pangaruh goréng kana kualitas produk. Fitur ieu tiasa nyumponan paménta pikeun uji produk kalayan syarat kakuatan anu ketat.

respon fana ultra-gancang tanpa overshoot, loading waktos naékna

respon fana ultra-gancang tanpa overshoot, loading waktos ragrag

Aplikasi - Tés Mobile

Kaseueuran éléktronika konsumen didamel ku batré Li-ion, khususna smartphone. Masalah umur batre janten nonjol. Pangaturan tés batré janten langkung ketat. Dibandingkeun sareng batré nyata, éta gaduh kaunggulan di handap ieu pikeun nerapkeun simulator batré. Bisa emulate grafik robah batré jeung shorten siklus test. Réliabilitas data tés bisa dironjatkeun ku uji ulang dina modél nu tangtu.

Kadua saluran N8352 tiasa ngecas sareng ngaleupaskeun. Ku kituna boh saluran bisa dipaké salaku catu daya, nyambungkeun ka terminal kakuatan mobile. Saluran anu sanés tiasa dianggo salaku batré, nyambungkeun ka terminal batré sélulér. Boh kinerja ngecas sareng ngecas tiasa diuji tanpa ngarobih kabel. A N8352 tunggal bisa dipaké pikeun nguji hiji muatan & ngurangan dewan panyalindungan tanpa saklar tambahan, nu greatly ngurangan pajeulitna sistem test sarta ngaronjatkeun stabilitas nguji sarta efisiensi.

Kaunggulan tina simulasi batré VS accu nyata

● Cocog sareng modél batré naon waé

● Tés konsumsi listrik statis

● Variabel fungsi kaluaran résistansi internal

● Simulasi lepat diwangun

● Titik awal simulasi batré tiasa diatur sawenang-wenang.

● Fungsi panyalindungan anu kuat, tanpa bahaya kaamanan sareng résiko

simulasi carjer sél mobile

database
panalungtikan

kategori panas