sadaya Kategori
N8336 Runtuyan EV Car System Manajemén Batre Test Low tegangan Programmable batré simulator

Imah>produk>Batré Simulator

N8336 runtuyan 16 saluran tegangan low akurasi tinggi programmable litium sél batré simulator
N8336 panel pungkur
N8336 Runtuyan EV Car System Manajemén Batre Test Low tegangan Programmable batré simulator
N8336 Runtuyan EV Car System Manajemén Batre Test Low tegangan Programmable batré simulator

N8336 Runtuyan EV Car System Manajemén Batre Test Low tegangan Programmable batré simulator


N8336 mangrupakeun simulator batré programmable kalawan kakuatan low, akurasi ultra luhur sarta multi-kanal. N8336 mandiri ngarojong nepi ka 16 saluran, sarta unggal channel ieu terasing, nu merenah pikeun sambungan runtuyan multi-kanal. runtuyan N8336 ngarojong nA-tingkat pangukuran ayeuna, ngarojong mode sumber, mode muatan, test SOC, test SEQ, kurva real-time jeung fungsi test lianna. Parangkat lunak aplikasina gampang dianggo sareng tiasa nyumponan kabutuhan multi-kanal, multi-parameter sareng lingkungan uji kompleks.

Bagikeun ka:
Fitur utama

● rentang tegangan: 0 ~ 5V / 0 ~ 6V

● rentang ayeuna: 0 ~ 1A / 0 ~ 3A

●Tegangan akurasi nepi ka 1: 60,000

●nA tingkat pangukuran ayeuna

●Alat tunggal nepi ka 16 saluran

● Ngarojong test SOC, test SEQ, kurva real-time, jsb.

● 16-channel waktos respon komunikasi ≤10ms

● port LAN, panganteur RS485, panganteur BISA

Widang aplikasi

●BMS / CMS test pikeun kandaraan énergi anyar, UAV jeung neundeun énergi

●Portable éléktronika konsumén R&D jeung produksi, kayaning mobiles, earphones bluetooth, smartwatch, jsb.

●Calibration sahiji alat akuisisi tegangan, kayaning monitor tegangan sél suluh

Fungsi & Kauntungan

Integrasi ultra luhur, alat tunggal sareng saluran 16

Runtuyan N8336 ngadopsi standar ukuran 19U 2 inci, nepi ka 16 saluran dina hiji alat. Unggal saluran diisolasi. Hiji alat tiasa ngadukung tés 16-stasiun sakaligus, anu ngirangan pisan alat anu dianggo sareng ningkatkeun efisiensi tés.

panel pungkur kalawan 16 saluran

Akurasi tegangan ultra-tinggi, pangukuran ayeuna tingkat nA

Runtuyan N8336 boga akurasi tegangan ultra luhur nepi ka 1/60,000, kalawan resolusi ayeuna nepi ka 10nA jeung resolusi tegangan nepi ka 10μV. Nepi ka 0.1mV akurasi tegangan jeung nA-tingkat pangukuran ayeuna bisa nyadiakeun akurasi tinggi DC catu daya jeung akurasi ultra-tinggi tegangan / pangukuran ayeuna keur test produk, nu bisa loba dipaké dina R & D jeung test kinerja produk pikeun BMS / CMS, konsumen portabel. éléktronika (headset Bluetooth, pakakas listrik, jsb.).

pangukuran tegangan ¤t akurasi luhur

Sambungan runtuyan sadia pikeun simulate kaayaan gawé pak batré

Nalika simulating sababaraha string sél batré, N8336 ngarojong sababaraha sambungan alat dina modeu serial. Pamaké bisa ngawujudkeun kadali jauh jeung tés otomatis sejenna dina software aplikasi.

sambungan runtuyan

Réspon samentawis Ultra-gancang tanpa overshoot

Noise kaluaran low nyaéta ciri DC sabenerna sél batré tanpa ripple. Nalika DUT dinamis robah, N8336 bisa promptly nyadiakeun kaluaran DC stabil sarta ngurangan karuksakan tegangan surge mun DUT nu. Pikeun aplikasi uji produk non-statik, séri N8336 tiasa nyayogikeun sumber DC anu stabil dina waktosna. runtuyan N8336 boga respon dinamis gancang mun simulate accu nyata.

naékna tegangan speed tinggi & waktos ragrag

simulasi batré cocog pikeun chip BMS test rupa spésifikasi

Simulator batré séri N8336 gaduh sababaraha fungsi sareng fitur, ngadukung Sumber, Charge, SOC Test, SEQ Test, Graph, All CH CAN setting, jsb. Hiji alat bisa ngahontal sababaraha kagunaan, streamline alat test jeung ngaoptimalkeun prosedur test. Sirkuit internal N8336 dioptimalkeun pikeun chip anu béda, anu tiasa diadaptasi pikeun nguji chip BMS tina sababaraha spésifikasi.

multifungsi bms nguji simulasi sél batré

dimension produk

N8336 diménsi

database
panalungtikan

kategori panas