sadaya Kategori
N8331 Runtuyan Multi-kanal uA-tingkat Pangukuran Ayeuna Programmable Batré sél émulator

Imah>produk>Batré Simulator

Runtuyan N8331 16/24 saluran kaluaran ayeuna simulator sambungan batré programmable
panel hareup N8331
Konfigurasi N8331
N8331 panel pungkur
N8331 Runtuyan Multi-kanal uA-tingkat Pangukuran Ayeuna Programmable Batré sél émulator
N8331 Runtuyan Multi-kanal uA-tingkat Pangukuran Ayeuna Programmable Batré sél émulator
N8331 Runtuyan Multi-kanal uA-tingkat Pangukuran Ayeuna Programmable Batré sél émulator
N8331 Runtuyan Multi-kanal uA-tingkat Pangukuran Ayeuna Programmable Batré sél émulator

N8331 Runtuyan Multi-kanal uA-tingkat Pangukuran Ayeuna Programmable Batré sél émulator


N8331 mangrupakeun simulator batré programmable kalawan low-kakuatan, multi-kanal jeung akurasi tinggi. Éta ogé tiasa dianggo salaku catu daya DC multi-kanal akurasi tinggi. N8331 mandiri ngarojong nepi ka 24 saluran. Unggal saluran diisolasi. Pamaké tiasa nyetél tegangan & arus pikeun unggal saluran dina parangkat lunak aplikasi standar NGI, anu gampang dianggo sareng tiasa nyumponan kabutuhan multi-kanal, multi-parameter sareng lingkungan uji kompleks. software aplikasi N8331 ngarojong operasi angkatan multi-kanal. Data sareng grafik pikeun tiap saluran tiasa ditampilkeun. Dina waktos anu sami, analisa data sareng fungsi laporan dirojong.


Bagikeun ka:
Fitur utama

● rentang tegangan: 0-5V / 0-6V

●Katepatan tegangan: 0.6mV

●Tegangan ripple noise ≤2mVrms

●Alat tunggal jeung nepi ka 24 saluran, unggal channel terasing

●Software aplikasi profésional, kalayan analisa data sareng laporan

●Current range: 0-1A/0-2A/0-3A

●μA tingkat pangukuran ayeuna

● port LAN jeung panganteur RS485

Widang aplikasi

●BMS / CMS test pikeun kandaraan énergi anyar, UAV jeung neundeun énergi

●Portable éléktronika konsumén R&D jeung produksi, kayaning mobiles, earphones bluetooth, jsb.

●Calibration sahiji alat akuisisi tegangan, kayaning monitor tegangan sél suluh

Fungsi & Kauntungan

Integrasi ultra luhur, alat tunggal sareng saluran 24

Runtuyan N8331 ngadopsi sasis 19U standar 2 inci, nepi ka 24 saluran dina hiji alat. Unggal saluran diisolasi. Hiji alat tiasa ngadukung tés 24-stasiun sakaligus, anu ngirangan pisan alat anu dianggo sareng ningkatkeun efisiensi tés.

alat tunggal kalawan nepi ka 24 saluran

μA tingkat pangukuran ayeuna, ngarojong arus statik sarta uji parameter panyalindungan

Runtuyan N8331 nyaéta kalayan akurasi sareng résolusi anu luhur. Resolusi ayeuna nepi ka 0.1μA. Resolusi tegangan nepi ka 100μV. Dina mode standby, masih aya μA-level ayeuna aya dina komponén éléktronik. Resolusi arus ultra luhur tiasa nguji arus statik. Samentara éta, résolusi 100μV tiasa nyumponan paménta anu luhur pikeun uji parameter panyalindungan tina ngecas & ngecas dewan.

Sambungan runtuyan sadia pikeun simulate kaayaan gawé pak batré

Nalika simulating sababaraha string sél batré, N8331 ngarojong sababaraha sambungan alat dina modeu serial. Pamaké bisa ngawujudkeun kadali jauh jeung tés otomatis sejenna dina software aplikasi.

ngarojong sababaraha sambungan alat dina modeu serial

Opat-kawat rasa pikeun mastikeun akurasi pangukuran

Pikeun mastikeun ukur tegangan akurat, N8331 adopts sambungan sistem opat-kawat, dua kawat dipaké pikeun kaluaran tegangan, sarta dua séjén dipaké pikeun ngukur tegangan DUT langsung. Leungitna tegangan disababkeun ku résistansi kalungguhan ti N8331 ka DUT bisa dileungitkeun ku akal opat-kawat.

sambungan sistem opat-kawat, pangukuran tegangan akurasi tinggi

Aplikasi -BMS Test

BMS (sistem manajemén batré) nyaéta alat anu digunakeun pikeun ngawaskeun kaamanan sareng ngokolakeun bungkus batré anu épéktip, sareng ningkatkeun efisiensi jasa batré. Pikeun kandaraan listrik, BMS bisa éféktif ngadalikeun ngecas na discharging tina pak batré, nu bisa ningkatkeun daya tahan mileage, manjangkeun umur layanan, ngurangan biaya operasi, sarta mastikeun kasalametan jeung reliabilitas pak batré kakuatan. BMS parantos janten salah sahiji komponén inti penting kendaraan listrik. Dina raraga pikeun mastikeun operasi ditangtoskeun, perlu pikeun nguji BMS comprehensively.

Sistim tés BMS

Platform uji BMS NGI ngadopsi desain modular. Ieu ngawengku simulator batré-akurasi tinggi, Unit simulasi suhu, muatan & ngurangan Unit simulasi ayeuna, catu daya tegangan tinggi, Unit deteksi IO, Unit deteksi insulasi, sinyal BMS jeung on / off Unit deteksi, Unit komunikasi CAN, sistem kontrol software, jsb Sistim nu bisa nyadiakeun kustomisasi on Li-on string batré nurutkeun pangabutuh konsumén sarta ngahasilkeun laporan data. Sistim ieu kacida terpadu, merenah tur efisien, ngarojong ékspansi sarta pamutahiran.

test Item

aplikasi test batré

database
panalungtikan

kategori panas